logo / sigla Professional E-Planet Pagina principala           Contact          

Consultanta pentru afaceri           Web design           Servicii SSM si PSI           Promovare afaceri           Managementul proiectelor

reclama

MANAGEMENT DE PROIECTE

reclama          Impreuna vom transforma ideile in rezultate, identificand problemele pe care le rezolva proiectul, scopul si obiectivele sale, activitatile prin care se vor atinge obiectivele cat si resursele necesare fiecarei activitati in parte.

reclama          De asemenea, vom analiza impactul, rezultatele, produsele sau serviciile generate de activitatile proiectului dar si costul realizarii acestora.

reclama          Identificam optiunile strategice si aducem claritate in obiectivele proiectului incercand in acelasi timp sa intelegem cat mai bine nevoile reale ale cliebtilor nostrii.

reclama          Proiectam un program riguros, incluzand stabilirea responsabilitatilor si rolului fiecarui membru al echipei, identificarea posibilitatilor de economisire si de eficientizare, previzionarea riscurilor dar si a oportunitatilor.

reclama          In executarea proiectului mobilizam rapid organizatia dumneavoastra si lucram in arminie cu cultura organizationala specifica.

reclama          Atat pe parcursul cat si la finalul proiectului demonstram partilor interesate ca au fost obtinute rezultate reale, atat cantitativ cat si calitativ.

reclama

PROFESSIONAL E-PLANET S.R.L.

Romania, Jud. Dambovita, Mun. Targoviste

Str. Radu Popescu, Bl. 33C, Sc. B, Ap. 3

CUI: 31717219; Nr. Reg. Com.: J15/331/2013

Tel.: +40.720.258.268

E-mail: contact@e-planet.ro